Warning: file_get_contents(https://www.klantenvertellen.nl/v1/review/feed.xml?hash=rumxfov2h3volwd): failed to open stream: HTTP request failed! in /usr/www/users/jonkes/php/custom_redirect.php on line 59
Vacature ecologisch hovenier

Vacature Ecologisch Hovenier 

Jonkers is per direct op zoek naar een hovenier met veel interesse in ecologie, natuurlijke ontwikkeling en kruidenvegetaties. Wij zoeken een ervaren hovenier, die enthousiast wordt van alles rondom planten en kruiden. Je bent communicatief vaardig en je vindt het leuk om zowel in een team als zelfstandig te werken.

 

Dit ga je doen

Als ecologisch hovenier ga je aan de slag binnen het team van Jonkers. Je bent voornamelijk bezig met het onderhoud van ecologische kruidenvegetaties en projecten van Heem bij verschillende klantgroepen. Deze vegetatie is elk seizoen en op elke locatie verschillend. Dit maakt je werk heel gevarieerd.

 

Gedurende het jaar zul je meerdere keren verschillende kruidenvegetaties inventariseren en monitoren. Hierbij breng je in kaart welk natuurlijk proces de kruiden doormaken. Je onderzoekt of er kruiden moeten worden bijgezaaid en of er ongewenste kruiden moeten worden weggehaald. Waar nodig stuur je het natuurlijke proces bij tot een optimaal resultaat.

 

Naast de werkzaamheden voor Heem, kun je ingezet worden voor RANOX. Bij alle RANOX-projecten wordt de biodiversiteit in stand gehouden en waar mogelijk versterkt. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden hou je maximaal rekening met flora en fauna en hun leefomgeving.

 

De functie ecologisch hovenier is een baan waarbij je veel leert en ervaring opdoet. We begeleiden je in persoonlijke en vakkundige groei zodat je leert projecten zelfstandig ecologisch beter te maken.

Dit vragen wij van jou

Wij zoeken iemand met een voorliefde voor kruiden en inheemse flora en fauna. Je hoeft nog geen specialist te zijn. Daar leiden wij je in op, zodat je op den duur exact weet welke kruiden en vegetaties aanwezig zijn bij een bepaald project. Je hebt een diploma voor vakbekwaam hovenier (niveau 2-3) of een diploma Bos- en Natuurbeheer. Beschik je niet over een van deze diploma’s maar wel over een gelijkwaardig ander diploma, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Verder heb je rijbewijs BE en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

 

Dit bieden wij jou

De functie ecologisch hovenier is een uitdagende en afwisselende baan in een groene en dynamische werkomgeving met volop aandacht voor de natuur. Wij gaan jou alles rondom Heem Natuurontwikkeling leren. Dit doen we via specialisten van Jonkers en via opleidingen van Heem en Natuurpro.

 

  • Startdatum: per direct.
  • Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.

 

Enthousiast geworden?

Stuur dan per e-mail jouw motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. Vacature Ecologisch Hovenier. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures

Bekijk hoe het is om bij Jonkers te werken: 

Wil je meer informatie over bovenstaande vacature?  

Neem contact op met:

Jos Jonkers