Vacatures / stage

Beregeningsspecialist / monteur 

Jonkers is op zoek naar een zelfstandig monteur om beregeninginstallaties aan te leggen en te onderhouden. Als dit werk niet voorhanden is, kun je aan de slag met hovenierswerkzaamheden of in de werkplaats als monteur.

 

Wat ga je doen?

Als beregeningsspecialist/monteur werk je veel zelfstandig en deel je jouw werk zelf in. In het voorjaar start je beregeningsinstallaties op bij projecten van Jonkers, zowel op daktuinen als in de volle grond bij (bedrijfs)tuinen. In het najaar maak je deze beregeningsinstallaties winterklaar. Gedurende het seizoen leg je beregeninginstallaties aan en los je zelfstandig storingen op bij klanten. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en interesses vullen we deze werkzaamheden aan met hovenierswerk, monteurswerk en/of machinistenwerk. In deze functie heb je zelf rechtsreeks contact met de klant, ook heb je vaak contact met de uitvoerders van Jonkers.

Voor meer informatie over deze vacature

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Jouw kwaliteiten

Je hebt een diploma voor vakbekwaam hovenier (niveau 3) of een gelijkwaardig diploma. Verder bezit je het rijbewijs B-E en het diploma Basisveiligheid. Ook ben je bereid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling zoals het volgen van cursussen. Je bent leergierig, vakkundig, een teamplayer, communicatief sterk, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent je bewust van de nodige veiligheid als hovenier binnen het team van Jonkers. Ook kun je goed omgaan met stresssituaties en ben je fysiek bestand tegen lichamelijke belasting. Jouw Nederlandse taalbeheersing is uitstekend en jouw technische kennis van beregeningsinstallaties en specifiek van het Systeem Rainbird is een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in of nabij Venlo.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende baan bij een toonaangevend hoveniersbedrijf.
  • Jonkers investeert in persoonlijke ontwikkeling. We bieden jou de mogelijkheid om door te groeien en cursussen te volgen en zo jouw kennis over beregeningsinstallaties verder te ontwikkelen.
  • Wij geven jou de ruimte voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid.
  • Startdatum: per direct.
  • Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.
  • Duidelijke werkweek van maandag t/m vrijdag.

 

Hoe komen we met elkaar in contact?

Wil je samen met ons bouwen aan de groene stad van de toekomst? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature Beregeningsspecialist. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures