Vacature Projectmanager

Projectmanager 

Jonkers is op zoek naar een Projectmanager voor alle voorkomende projecten. Werk jij klant- en resultaatgericht en heb je ervaring in het aansturen van een team hoveniers? Lees dan verder!

 

Wat ga je doen?

Verwerven en realiseren van projecten binnen de eigen specialisatie (en daarbuiten). Hierbij heb je aandacht voor kwaliteit, milieu, veiligheid, doorlooptijd, projectbudget, en dit alles naar volledige tevredenheid van de opdrachtgever.

Voor meer informatie over deze vacature

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Jouw kwaliteiten en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor projecten en de aansturing van uitvoerende teams. Je zet je in voor het behalen van individuele, team- en organisatiedoelen. Je levert een positieve bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. je draagt zorg voor het gehele verkoopproces van projecten, van acquisitie tot aftersale.

 

Functie-eisen

Je hebt een werkgerelateerd HBO diploma of MBO+ diploma en meer dan 5 jaar relevante (leidinggevende) werkervaring. Je hebt het diploma VOL VCA en het Certificaat Flora en Faunawet niveau 3 of je bent bereid deze te behalen. Kennis van tekenprogramma's Helix CAD/AutoCAD en Duitse talenkennis is een pré. Daarnaast beschik je over een rijbewijs en goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Goede kennis van Office en je kunt werken met RAW-systematiek.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een groene en dynamische werkomgeving bij een toonaangevend hoveniersbedrijf
  • Mogelijkheid om door te groeien naar de functie Projectmanager Senior.
  • Startdatum: per direct.
  • Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Zo kom je met ons in contact:

Wil jij met ons bouwen aan een groenere toekomst? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature Projectmanager. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures