Vacature Projectmanager

Projectleider 

Werk je graag als projectleider, adviseer je graag klanten, ben je communicatief vaardig en wil je samen met ons de leefomgeving vergroenen? Dan is Jonkers op zoek naar jou! Wij zoeken een projectleider voor alle voorkomende projecten.

 

Wat ga je doen?

Als projectleider houd jij je bezig met het verwerven en realiseren van projecten bij particulieren, bedrijven en overheden. Je draagt zorg voor het gehele verkoopproces; van acquisitie tot aftersale. Hierbij heb je aandacht voor kwaliteit, milieu, veiligheid, doorlooptijd en het projectbudget. Je werkt klant- en resultaatgericht en je stuurt een team hoveniers aan. Als projectleider lever je ook een positieve bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de organisatie.

Voor meer informatie over deze vacature

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

In deze functie heb je het eerste contact met de klant, je denkt mee met de klant, adviseert ze voor een optimaal resultaat en brengt daar een offerte voor uit. Vervolgens wordt het project voorbereid en draag je het over aan de uitvoerder en teamleider die het op locatie

 

gaan uitvoeren. Gedurende het project houd je een vinger aan de pols en bewaak je de budgetten. De uitvoerder organiseert de uitvoering.

 

Na afronding evalueer je het project met de uitvoerder en de teamleider. Met de uitvoerder stem je vervolgens de afhandeling van het project af met de klant. Als projectleider werk je heel zelfstandig en ben je specialist in een bepaald werkgebied. Op die manier werk je aan de verbetering van de organisatie en onze toekomst.

 

Jouw kwaliteiten en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor projecten en de aansturing van uitvoerende teams. Je zet je in voor het behalen van individuele, team- en organisatiedoelen. Je levert een positieve bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. Je draagt zorg voor het gehele verkoopproces van projecten, van acquisitie tot aftersale.

 

Functie-eisen

Je hebt een werkgerelateerd HBO diploma of MBO+ diploma en meer dan 5 jaar relevante (leidinggevende) werkervaring. Je hebt het diploma VOL VCA en het Certificaat Flora en Faunawet niveau 3 of je bent bereid deze te behalen. Kennis van tekenprogramma's Helix CAD/AutoCAD en Duitse talenkennis is een pré. Daarnaast beschik je over een rijbewijs en goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Goede kennis van Office en je kunt werken met RAW-systematiek.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een groene werkomgeving bij een toonaangevend hoveniersbedrijf.
  • We investeren graag in lange termijn relaties, niet alleen met onze klanten ook met onze medewerkers. Kwaliteit staat voorop.
  • Jonkers investeert in persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo is er de mogelijkheid om door te groeien naar de functie Projectmanager Senior.
  • Wanneer je bij Jonkers komt werken, bouw je samen met ons aan de groene stad van de toekomst.
  • Startdatum: per direct.
  • Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Zo kom je met ons in contact:

Wil je samen met ons bouwen aan de groene stad van de toekomst? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature Projectmanager. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacatures