Bezoek de nationale tuinweek 2017

Bezoek de Groei & Bloei 
Nationale Tuinweek 2017 

Groei & Bloei organiseert van 10 t/m 18 juni weer de Nationale Tuinweek met dit jaar als hoofdthema: Kruiden! Een spetterende week vol groene activiteiten in het land; van fietstocht tot tuinconcert!

Tegel eruit, plant erin

Op 10 juni organiseert Groei & Bloei samen met INtratuin de de landelijke inwisselactie ‘Tegel eruit, plant erin’. Iedereen die op zaterdag 10 juni (tussen 10.00 en 15.00 uur) een tegel uit eigen tuin inlevert bij een Intratuinvestiging ontvangt twee gratis kruidenplanten.

Open Tuinen Weekend

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni is het weer Groei & Bloei Open Tuinenweekend met door heel Nederland wel 1.000 open tuinen. Het is de feestelijke afsluiting van de Nationale Tuinweek. Tijdens dit weekend kun je tal van ideeën opdoen in tuinen – groot en klein – van echte tuinliefhebbers. Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen. Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en vernieuwende ideeën op te doen voor je eigen tuin. De tuinen zijn in heel Nederland te bezichtigen. Bekijk hier het overzicht van de open tuinen.

Agenda Tuinweek

De volledige agenda van de Nationale Tuinweek vind je op de website van Groei & Bloei.

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Levende tuin

Ontdek het belang van een levende tuin

tuinweek

Website Nationale Tuinweek

Tuintrends 2017

Bekijk de tuintrends 2017