Jonkers vergroent Weert met Lodewijk Hoekstra

Jonkers vergroent Weert met GreentoColour® en Lodewijk Hoekstra 

In de rubriek ‘Lodewijks Groene Geluk’ van het TV programma ‘De grote tuinverbouwing’ toert Lodewijk Hoekstra door het land om mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In december bezocht hij Weert. Hier is hij samen met Jonkers en vaste plantenkweker Griffioen aan de slag gegaan met het vergroenen en verduurzamen van de OnzelieveVrouwestraat en de voortuin van de familie Beckers! Bekijk de uitzending op zaterdag 19 januari a.s. om 17.00 uur op SBS6.

Lodewijk Hoekstra is voorvechter van een duurzamere wereld waarbij mens en natuur in balans zijn. Hij gelooft dat we deze band kunnen herstellen en dit voorwaarde is voor ons plek op deze wereld. Om deze boodschap met een groot publiek te delen is hij wekelijks te zien op televisie als tv tuinman met een bereik van een half miljoen kijkers. "Met het tv programma ‘De Grote Tuinverbouwing’ ga ik heel het land door op zoek naar het groene geluk. In Weert heb ik dat gevonden en samen met Jonkers en Griffioen vaste planten zijn we aan de slag gegaan!"

Het is Lodewijks' missie om iedereen te activeren en te enthousiasmeren om op een duurzame manier onze leefomgeving te vergroenen. Dat doet hij bijvoorbeeld met NL Greenlabel: “In NL Greenlabel en 247Green komt voor mij eigelijk alles samen: ondernemen en inspireren, vol gaan voor een wereld waarin we vaker en bewuster bezig zijn met groen, duurzamere keuzes maken die de biodiversiteit vergroten!”.

 

Hij leert mensen dat groen een belangrijk onderdeel is van onze leefomgeving en dat het leuk is en niet veel werk om ermee aan de slag te gaan. Een andere manier van consumeren en het inrichten van tuinen kan sterk bijdragen aan een groenere en duurzame planeet.

 

Bron: LinkedIn + Middenlimburgactueel.nl

Lodewijk

Lodewijk

Lodewijk

Lodewijk

Wil je meer informatie over GreentoColour® in openbaar groen? 

Neem dan contact op met:

Peter Grubben

Bekijk ook onderstaande pagina's: 

Green to Colour

Meer over GreentoColour®

Voorbeelden Green to Colour

Voorbeelden GreentoColour®

Green to Colour Weert

GreentoColour®

Weert