Aangenaam: Koen Beumers projectleider RANOX natuuraannemer Limburg

Maak kennis met Koen Beumers, projectleider RANOX natuuraannemer Limburg 

Maak kennis met Koen Beumers, projectleider bij RANOX natuuraannemer. RANOX natuuraannemer Limburg is onderdeel van Jonkers te Venlo. Koen studeerde in 2020 af aan de opleiding Bos en Natuurbeheer en kwam via een vacaturesite uit bij de openstaande functie van projectleider bij RANOX. Hij wist meteen: dit is iets voor mij!

Het werk van Koen is heel divers; van opdrachten acquireren tot het voorbereiden van de uitvoering, maar ook begeleidt hij de uitvoering en hij heeft contact met de klant. “Van begin tot eind ben ik betrokken bij een project. De ene dag sta ik met mijn voeten in de blubber, de andere dag zit ik warm binnen. De afwisseling in werkzaamheden vind ik erg leuk aan mijn werk.”

Aanleg vogelbos

Aanleg vogelbos

Aanleg vogelbos

RANOX Natuuraannemer voert ecologische projecten waarbij het behoud en het verbeteren van de natuur centraal staat. Hier wil Koen zich graag voor inzetten: “Ik geloof dat groen heel belangrijk is voor een leefbare toekomst. Mijn ambitie is om de natuur een handje te helpen en stappen vooruit te maken. Ik hoop dit de komende jaren met RANOX te kunnen bereiken en ik vind het geweldig dat ik daar onderdeel van mag zijn.”

Bekijk het interview met Koen Beumers: 

Bekijk ook eens deze pagina's: 

Robert Willemsen

Aangenaam: Robert Willemsen

Ranox natuuraannemer

RANOX natuuraannemer

Mitchel Benders

Aangenaam: Mitchel Benders