Hovenier tuinaanleg

Hovenier tuinaanleg 

Jonkers is per direct op zoek naar een hovenier tuinaanleg die samen met ons steden wil vergroenen. Voor deze functie zoeken wij een doorzetter, een teamplayer, je weet van aanpakken ‘op niveau’ en je hebt oog voor detail en veiligheid. Je komt te werken in een leuk team met gezellige collega’s. Wij bieden jou de kans je te specialiseren in de aanleg van (bedrijfs)tuinen én wij kunnen je meer leren over het aanleggen van bloemenweiden of het succesvolle vaste plantenconcept GreentoColour®.

 

Wat ga je doen?

Als hovenier tuinaanleg ga je aan de slag binnen het team van Jonkers. Je bent voornamelijk bezig met de aanleg van (bedrijfs)tuinen. Je bent een belangrijk visitekaartje naar onze relaties en daarom verwachten we ook een vriendelijke, gemotiveerde en collegiale houding. De werkzaamheden voer je samen met je collega’s uit met oog voor kwaliteit. Ook leggen jullie het groen aan in samenwerking met de natuur en zoveel mogelijk op klimaatpositieve wijze. Zo geef je samen vorm aan de groene stad van de toekomst.

Voor meer informatie over deze vacature

Groen kleurt!

Neem contact op met Jos Jonkers

Rechtstreeks 077 - 7113 705

j.jonkers@jonkershoveniers.nl

Jouw kwaliteiten

Je hebt een diploma voor vakbekwaam hovenier (niveau 3-4) of een gelijkwaardige diploma. Je bent bereid om te leren en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen. Je bent leergierig, vakkundig, een teamplayer, communicatief sterk en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook kun je goed omgaan met stress-situaties en ben je fysiek bestand tegen lichamelijke belasting. Verder bezit je rijbewijs B-E. Jouw Nederlandse taalbeheersing is uitstekend en je woont bij voorkeur in of nabij Venlo.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en afwisselende baan waarbij je met een team op pad gaat.
  • We investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook geven we onze medewerkers de ruimte voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid.
  • Jonkers is een dynamisch bedrijf, met diverse specialismen. We bieden jou de mogelijkheid om door te groeien en cursussen te volgen om je zo een specialisme eigen te maken.
  • Startdatum: per direct.
  • Dienstverband: tijdelijk, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding, ervaring en ontwikkeling in functie volgens CAO Hoveniersbedrijf Nederland.

 

Hoe komen we met elkaar in contact?

Wil je samen met ons bouwen aan de groene stad van de toekomst? Stuur dan per email je motivatiebrief en CV naar Jos Jonkers via j.jonkers@jonkershoveniers.nl o.v.v. vacature uitvoerder. Wanneer je nog vragen hebt met betrekking tot deze vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met Jos Jonkers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar Vacatures