GreentoColour® voor een gegarandeerd kleurrijk plantvak

GreentoColour® 

Jonkers hoveniers werkt sinds 2011 met het vaste planten concept GreentoColour® van vaste planten kweker Griffioen in Wassenaar. Een concept dat een langdurig en kleurrijk resultaat garandeert. Daarnaast zijn deze vaste planten in staat om goed tot bloei te komen op plaatsen waar andere vaste planten het moeilijk hebben. GreentoColour® beplanting is uitermate geschikt voor de aanleg van plantsoenen, bedrijfstuinen, parken en tuinen en is eenvoudig in het beheer. Een sterk concept dat zijn succes te danken heeft aan vier pijlers.

De vier pijlers van GreentoColour®:

  • een doordacht beplantingsplan,
  • een goede grondvoorbereiding,
  • het gebruik van 8 planten per m² in een P11 kwaliteit
  • onderhoud met kort afmaaien/mulchen/mesten.

GreentoColour®-werkwijze

Op basis van een uitgekiend beplantingsplan en een goede grondvoorbereiding wordt door de toepassing van groot plantmateriaal en een behoorlijke dichtheid een snelle sluiting van de vegetatie verkregen. Ook het assortiment planten is een factor voor succes: sterke robuuste plantensoorten die tegen maaien kunnen en die niet woekeren. Per terrein wordt bekeken welke plantensoorten het meest geschikt zijn.

Resultaat

Veel opdrachtgevers, waaronder gemeenten, bedrijven én particulieren, zijn enthousiast over het kleurrijke beeld dat ontstaat dankzij GreentoColour®. Doordat de vaste planten van dit concept zeer snel dichtgroeien, is het beheer eenvoudig door minimale onkruidgroei. De diverse planten met hun verschillende bloeiperioden bieden het jaar rond een gevarieerd kleurenpalet. Daarnaast trekt de beplanting vele insecten aan zoals hommels, bijen en vlinders.

Garantie

Gedurende de onderhoudsperiode geeft Jonkers hoveniers garantie op de inboet. Ook garanderen wij dat de beplanting bestendig is tegen vorst en tegen droogte. Kortom Jonkers hoveniers staat garant voor een kleurrijk en langdurig resultaat, en dat al in het eerste jaar.

Twijfel je of GreentoColour® voor jouw groenstrook of bedrijfstuin een geschikte oplossing is? Wij nemen je graag eens mee naar bestaande projecten om het resultaat te laten zien.

Zie hier enkele resultaten in het openbaar groen  
waar planten wegkwijnden, bijvoorbeeld onder bomen: 

Wil je meer informatie over GreentoColour®?

peter grubben

Bekijk ook onderstaande pagina's 

onderhoudsarme tuin

Onderhoudsarme tuin

voorbeelden Green to Colour

Voorbeelden GreentoColour®

GreentoColour®