Design & Construct

Design & Construct daktuinen 

Jonkers begeleidt daktuinprojecten van A tot Z. Wij waarborgen een eindresultaat waarbij rekening is gehouden met zowel de technische haalbaarheid, de financiële middelen die beschikbaar zijn en alle eisen waaraan het eindproduct moet voldoen.

 

Alle facetten in het proces - zoals ontwerp, engineering, uitvoering en garanties - die doorlopen moeten worden om tot een kwalitatief hoogstaande daktuin te komen, lopen wij met de klant door. Dit doen wij in samenwerking met andere professionele partijen. We adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden en denken na over het ontwerp en de uitvoering.

 

Door te kiezen voor een geïntegreerd contract heb je als opdrachtgever geen zorgen over het eindresultaat en de duurzaamheid. Immers realisatie en onderhoud liggen bij ons in goede handen.

Voor meer informatie over Design & Construct daktuinen

Groen kleurt!

Neem contact op met Bas Janssen

Rechtstreeks 077 - 7113 708

b.janssen@jonkershoveniers.nl

Voorbeeldproject 

Daktuin als groene invulling tuinstad Willemskwartier

Het Willemskwartier in Nijmegen is van oorsprong een tuinstad die werd gebouwd vanaf 1917. De laatste decennia wordt de wijk gerenoveerd. Zo werden het afgelopen jaar aan de Genestetlaan twee nieuwe appartementencomplexen voor jongeren gebouwd. De architect heeft rekening gehouden met de ‘tuinstad’-architectuur van het Willemskwartier en integreerde een daktuin in het ontwerp. Jonkers daktuinen werkte de afgelopen maanden aan de realisatie van deze daktuin.

Bekijk hier alle voorbeelden

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Ontwerp daktuin

Terug naar ontwerp en advies daktuinen

Realisatie en onderhoud daktuinen

Realisatie en onderhoud daktuinen

Daktuin