Voorbeelden dakterras

Dakterras voorbeelden 

Samen met dakspecialisten sterk voor een groener dak

Jonkers daktuinen werkt bij de aanleg van groene daken veel samen met dakbedekkingsbedrijven. In september werd het grijze dak van het Bonnefanten College in Maastricht veranderd in een aantrekkelijke daktuin.

Groen buitenverblijf midden in de stad

Mevrouw Kurstjens verhuisde in september 2017 van het buitengebied naar een appartement in de binnenstad van Venlo. Waar haar vorige woning werd omgeven door groen, keek ze in haar nieuwe woning uit op een grijs betegeld dakterras. Ze schakelde Jonkers in voor de realisatie van een sfeervol aanzicht.

Vakkundige bestrating van multifunctionele daken

Steeds vaker wordt er in het ontwerp van nieuwbouw rekening gehouden met multifunctionele toepassingen van het dak. Een dak kan namelijk prima als buitenruimte fungeren. Afgelopen maand realiseerde Jonkers de bestrating op het dak van het nieuwe bedrijfspand van Numidia in Herten.

Sfeervolle particuliere tuin op verschillende niveau's

Op nieuw Stalberg in Venlo ligt het huis van de familie Van de Wetering. De tuin is aangelegd en wordt onderhouden door Jonkers hoveniers. De beplanting bestaat uit veel verschillende grassen, die sierlijk wuiven in de wind. De tuin heeft ook verschillende plekken en niveau's om te genieten van de omgeving.

Daktuin Vincentiushof in Venray laat bewoners zich thuis voelen

De Zorggroep en Vincent van Gogh realiseerden twaalf groepswoningen voor zorg aan het Vincentiushof in Venray. Jonkers daktuinen mocht de vier identieke daktuinen bij deze woningen realiseren.

Onderhoudsarm dakterras met kleurrijke plantenborders

De familie Hoving uit Velp heeft een groot dakterras van bijna 50 m2. Zij vroegen Jonkers daktuinen een functioneel ontwerp te maken.

Genieten van je dakterras in weer in wind

Het dakterras van de familie Laudy diende aangepast te worden aan de wind- en weersomstandigheden op hun woonniveau.

Daktuin boven schoenenzaak biedt veel voordelen

Jonkers daktuinen realiseerde in september 2013 een daktuin voor familie Bendermacher uit Gulpen.

Kleur uw dakterras met plantenbakken

Met behulp van speciale plantenbakken en randelementen kan een dak of dakterras worden omgebouwd tot een groene oase.

Dakterras

Terug naar dakterras