Voorbeelden dakterras

Dakterras voorbeelden 

Hoveniers leggen veelzijdig en sfeervol dakterras aan in Groesbeek

In Groesbeek legde hoveniers Erwin Hendriks en Mitchel Benders in 2019 een dakterras aan dat volgens Mitchel het leukste project is dat hij tot nu toe voor Jonkers heeft aangelegd. Op dit dakterras kwamen alle facetten van het hoveniersvak aan bod; van spannend hijswerk tot betegelen en van beplanten tot het aanleggen van automatische beregening.

Kleurrijke daktuin siert NRE-terrein Eindhoven

Magdaleen Kroese, eigenaresse van MAG Architecten zocht een nieuwe plek om te werken en te wonen. Ze vond dé perfecte kavel, maar er ontbrak een ding: een tuin. Het pand kreeg echter wel een groot plat dak. En zo onstond het idee omn er een grote daktuin op te realiseren. Bekijk het resultaat!

Samen met dakspecialisten sterk voor een groener dak

Jonkers daktuinen werkt bij de aanleg van groene daken veel samen met dakbedekkingsbedrijven. In september werd het grijze dak van het Bonnefanten College in Maastricht veranderd in een aantrekkelijke daktuin.

Groen buitenverblijf midden in de stad

Mevrouw Kurstjens verhuisde in september 2017 van het buitengebied naar een appartement in de binnenstad van Venlo. Waar haar vorige woning werd omgeven door groen, keek ze in haar nieuwe woning uit op een grijs betegeld dakterras. Ze schakelde Jonkers in voor de realisatie van een sfeervol aanzicht.

Vakkundige bestrating van multifunctionele daken

Steeds vaker wordt er in het ontwerp van nieuwbouw rekening gehouden met multifunctionele toepassingen van het dak. Een dak kan namelijk prima als buitenruimte fungeren. Afgelopen maand realiseerde Jonkers de bestrating op het dak van het nieuwe bedrijfspand van Numidia in Herten.

Sfeervolle particuliere tuin op verschillende niveau's

Op nieuw Stalberg in Venlo ligt het huis van de familie Van de Wetering. De tuin is aangelegd en wordt onderhouden door Jonkers hoveniers. De beplanting bestaat uit veel verschillende grassen, die sierlijk wuiven in de wind. De tuin heeft ook verschillende plekken en niveau's om te genieten van de omgeving.

Daktuin Vincentiushof in Venray laat bewoners zich thuis voelen

De Zorggroep en Vincent van Gogh realiseerden twaalf groepswoningen voor zorg aan het Vincentiushof in Venray. Jonkers daktuinen mocht de vier identieke daktuinen bij deze woningen realiseren.

Onderhoudsarm dakterras met kleurrijke plantenborders

De familie Hoving uit Velp heeft een groot dakterras van bijna 50 m2. Zij vroegen Jonkers daktuinen een functioneel ontwerp te maken.

Genieten van je dakterras in weer in wind

Het dakterras van de familie Laudy diende aangepast te worden aan de wind- en weersomstandigheden op hun woonniveau.

Dakterras

Terug naar dakterras