Aangenaam: Wim Hillekens

Aangenaam: Wim Hillekens  
Allround hovenier 

Allround hovenier Wim Hillekens werkt sinds mei 1999 bij Jonkers hoveniers. Hij bezoekt veel particuliere klanten voor onderhoudswerk of voor de complete aanleg van hun tuin. Ook werkt hij voor Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen. Wim houdt het meest van kleinschalige projecten, waarbij hij met een klein team alle werkzaamheden kan uitvoeren, van bestrating tot beplanting.

Mijn tuin geeft mij rust

Naast uitvoerend werk begeleidt Wim beginnende hoveniers zodat zij alle facetten van het vak kunnen leren. Ook staat hij bekend om zijn secuurheid: “Ik doe mijn werk het liefst zoals ik mijn eigen tuin ook verzorg, netjes en precies”, zegt Wim. Zijn eigen tuin is 30 meter diep en 8 meter breed en heeft hij zelf aangelegd. In de tuin zie je veel vaste planten, een vijver, een waterornament en een Oostenrijks chaletje met dakbegroeiing. “Ik ben vaak in mijn tuin te vinden, het geeft me rust”, vertelt Wim. “Mijn vaste planten heb ik zo samengesteld dat er elk seizoen wel iets in bloei staat.”

 

Vanuit de keuken kijk je via de bloeiende planten uit op het chaletje. Bij dit chaletje en bij de keuken heeft Wim een terras aangelegd: “In de ochtend schijnt de zon op het terras bij het huis en ‘s middags en ‘s avonds verwarmt de zon het terras bij het chaletje. Het is hier heerlijk vertoeven”, zegt Wim.

Tuin Wim Hillekens

Tuin Wim Hillekens

Tuin Wim Hillekens

Tuin Wim Hillekens