Aangenaam: Tim Stroeken hovenier onderhoud

Aangenaam: Tim Stroeken hovenier onderhoud 

01 mei 2017

Nu het groen weer volop groeit en bloeit, is er veel werk voor onze onderhoudshoveniers. Jonkers hoveniers voert tuinonderhoud uit bij bedrijven, instellingen, overheden en ook bij particulieren. Onze hoveniers zorgen ervoor dat het groen er netjes bij ligt en dat de klant er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Tim Stroeken versterkt sinds kort het onderhoudsteam. Wij stellen hem graag aan u voor.

Terug van weggeweest

Tim heeft de opleiding hovenier niveau 3 afgerond. Hij is niet helemaal nieuw bij Jonkers hoveniers: “In 2012 liep ik al stage bij Jonkers hoveniers als assistent hovenier. Ik heb toen al veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden: daktuinen, bloemenweiden, particuliere tuinen en bedrijfstuinen. Dat beviel goed, het team was leuk en gezellig.”

Onderhoudsexpert

Na zijn opleiding heeft Tim vijf jaar gewerkt bij de Kasteeltuinen in Arcen. “Bij Kasteeltuinen Arcen was ik werkzaam in het onderhoud van de tuinen. Denk aan klussen als blad blazen, gras maaien en water geven. Bij Jonkers hoveniers werk ik nu mee in het grootschalig onderhoud. Hier krijg ik de kans om all round bezig te zijn. Ik vind het leuk om overal inzetbaar te zijn. Het bevalt me goed, ik heb niks te klagen!”

Lekker buiten

“Het leuke aan het hoveniersvak is om lekker buiten bezig te zijn. Werken met planten en dus met levend materiaal vind ik mooi. Het is prachtig om te zien hoe alles in het voorjaar weer groen kleurt, dat het in bloei komt en de tuin weer kleurrijk wordt. Daarom vind ik mei ook een mooie tuinmaand. Dan staan de knoppen weer open en komt alles in bloei. Dat vind ik ‘sjiek’!”

Tuinonderhoud

Onderhoud

Wiek Cremers

Aangenaam Wiek Cremers

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen