Aangenaam: Petra Boelhouwer

Aangenaam: Petra Boelhouwer 
Administratief medewerker 

Petra Boelhouwer is administratieve kracht bij Jonkers hoveniers sinds 2003. Haar werkzaamheden zijn vrij divers, waaronder het invoeren van werkbonnen, een stukje boekhouding en het administratief ondersteunen van het team op kantoor. Bel je op dinsdag, donderdag of vrijdag naar Jonkers hoveniers, dan heb je grote kans dat Petra de telefoon aanneemt.

''Het mooie aan werken bij Jonkers hoveniers is het resultaat dat we voor onze klanten kunnen realiseren. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat mensen van hun vrije tijd kunnen genieten rondom hun huis. Het boeit me hoe bijvoorbeeld een tuin ontstaat vanaf de tekentafel, hoe oplossingen worden bedacht en hoe er telkens weer een prachtig stukje groen wordt gemaakt. Het is ook leuk om te zien en te horen hoe bezoekers tijdens onze Open dag positief zijn over het werk dat we doen en hoe we dat doen."

 

Tuinliefhebber

In haar vrije tijd is Petra ook een tuinliefhebber: ''We hebben best een grote tuin van ongeveer 15 bij 45 meter. Daar werk ik regelmatig in; gras maaien, onkruid wieden. Maar het fijnste vind ik om van onze tuin te genieten. Onze tuin grenst aan een kloostertuin waardoor er veel dieren in leven. Vogels, eekhoorntjes, er is zelfs een keer een vos gezien. Ik vind het heerlijk om lekker in de tuin te zitten en te genieten van de vogels die fluiten en al het groen om me heen."

 

Vruchten plukken

"We zijn niet van de strakke vormen en het precieze onderhoudswerk. We laten de natuur zijn gang gaan en snoeien alleen af en toe een beetje. Dat vinden we het mooiste. We hebben een kersenboom, perenboom en wat fruitstruiken. Ze vragen elk heel weinig onderhoud, maar je plukt er toch de vruchten van. Daar hou ik van!"