Aangenaam: Maurice Jonkers

Aangenaam: Maurice Jonkers - Tuinonderhoud kleinschalige projecten 

Sinds vijf jaar werkt Maurice Jonkers bij Jonkers hoveniers. Voor die tijd heeft hij een aantal keer stage gelopen bij Jonkers hoveniers. Maurice deed de hoveniersopleiding op het CITAVERDE College in Horst en Roermond. Na zijn studie te hebben afgerond, kon hij direct aan de slag bij Jonkers hoveniers. Hier liep hij een tijdje mee met een collega en werkt nu binnen een eigen team aan kleinschalige onderhoudsprojecten.

Regelmaat maar toch heel divers

"Ik werk puur in het onderhoud. Ik ben niet in een bepaald specialisme opgeleid, maar ik zorg ervoor dat ik zoveel en breed mogelijke kennis en ervaring opdoe wat betreft het onderhoud. Hierbij ga ik altijd voor een tien, mensen zijn dan weer blij met hun tuin en alles ziet er weer netjes uit. In principe voer je vaak dezelfde werkzaamheden uit, maar de verschillende locaties en projecten en de wisseling van seizoenen maken het werk heel divers."

Papa Maurice

Op 17 februari 2014 is Maurice vader geworden van een zoon: Ben. Ondanks de vroege geboorte, maken zoon, moeder én vader het heel goed. Wij wensen hen veel geluk en gezondheid toe.