Aangenaam: Mark van Mierlo

Aangenaam: Mark van Mierlo - Coördinator gladheidsbestrijding 

Mark van Mierlo is werkzaam bij Jonkers hoveniers sinds 2007. Vanuit zijn functie als uitvoerder is Mark uw aanspreekpunt voor allerhande kluswerk en onderhoud aan tuinen. Daarnaast is Mark specialist in tuinberegening en hij coördineert de gladheidbestrijding.

Preventief strooien

Nog voordat u 's ochtends aan het werk gaat, zorgt het team gladheidbestrijding ervoor dat de ingang van het pand veilig bereikbaar is. "We strooien veelal 's nachts", vertelt Mark. "Zodra we via een betrouwbare weersite ijzel of sneeuw signaleren, trekt het team erop uit om het terrein rondom uw bedrijfspand of huis veilig te maken."

Zout strooien

"Bij de strooiwerkzaamheden maken we gebruik van professionele apparatuur zodat we de hoeveelheid zout goed kunnen doseren. Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw beplanting zo min mogelijk in contact komt met het gestrooide zout en er dus minimaal onder te leiden heeft."

Wat doen we en voor wie?

Het team gladheidbestrijding van Jonkers hoveniers staat klaar voor bedrijven, instellingen en particulieren. "We beschikken over zoutstrooiers, sneeuwschuivers en sneeuwbezems zodat we alle werkzaamheden op het gebied van gladheidbestrijding voor u uit kunnen voeren", vertelt Mark. "Stoepen, parkeerplaatsen, toegangswegen, entrees van bedrijfspanden en flats, opritten en fietspaden; het Team Gladheidbestrijding neemt uw zorgen over gladheid graag uit handen."

 

Voor meer info kunt u contact opnemen met Mark van Mierlo.

Tractor met zoutstrooier

Tractor met veegborstel

Sneeuwborstel voor sneeuwvrij maken

Loader met sneeuwschuif

Sneeuw schuiven sportveld

Sneeuw ruimen sportveld

Sneeuw ruimen en gladheidsbestrijding