Aangenaam: Ecoloog Max van Gemert

Aangenaam: Ecoloog Max van Gemert 

Wij stellen graag onze nieuwe ecoloog aan jullie voor. Max van Gemert uit Weert is sinds oktober 2022 werkzaam bij Jonkers. Max gaat hoofdzakelijk aan de slag met ecologische projecten voor RANOX en Heem. “Ik vind het erg leuk om steeds bewuster te kijken naar inheemse soorten en de toename van deze soorten in onze leefomgeving te stimuleren.”

Max heeft verschillende studies gevolgd, met als laatste een specialisatie in toegepaste ecologie bij de studie Bos- en natuurbeheer aan Van Hall Larenstein. Al enkele jaren heeft hij werkervaring als ecoloog en van verschillende planten soortenkennis opgedaan.”

Na zijn studie is hij via een arbeidsmakelaar bij Jonkers terecht gekomen. “Deze functie past perfect bij mij”, vertelt Max. “De natuur bevorderen op een ecologische manier spreekt mij enorm aan. En bij Jonkers krijg ik de kans om te blijven leren.”

“Ook is het mijn taak om RANOX goed op de kaart te zetten in deze regio. Niet alleen door het realiseren van natuurprojecten met ecologische meerwaarde, maar ook middels deskundig advies en begeleiding aan bedrijven bij hun ecologische vraagstukken. “Ook breng ik diepgang in mijn werkzaamheden met onder andere de uitvoering van quickscans op he gebied van biodiversiteit en bedreige dier- en plantensoorten, plus aanvullend onderzoek.”

Max ziet het als zijn uitdaging om ervoor te zorgen dat de natuur centraler komt te staan in het dagelijkse leven. “Ik hoop in de toekomst te zien dat onze ontwerpen, onderzoeken en monitoring hun vruchten afwerpen.”

Bekijk ook eens deze pagina's: 

Heem

Heem

Ranox natuuraannemer

RANOX natuuraannemer

Biodiversiteitsscan

Biodiversiteitsscan