Aangenaam: Bart Verstappen

Aangenaam: Bart Verstappen -  
All round hovenier 

07 september 2015

Gezien de grote variatie aan klanten en specialismen, zijn breed inzetbare hoveniers onmisbaar voor Jonkers hoveniers. Jaarlijks wordt het team dan ook versterkt met een aantal all round hoveniers. Bart Verstappen startte in maart als all round hovenier bij Jonkers hoveniers.

Bart volgde de opleiding tot hovenier op de Groene Campus in Helmond. “Ik volgde in drie jaar tijd de opleiding tot hovenier niveau 4. Sinds maart werk ik nu voor Jonkers hoveniers. Dit is het eerste jaar dat ik volledig aan het werk ben.”

 

Inmiddels heeft Bart op verschillende vlakken meegewerkt binnen het bedrijf. “Ik werk mee waar het nodig is. Veel in het onderhoud, maar ook af en toe bij aanleg. Ongeveer twee dagen in de week doe ik de maairoute. Dat zijn maaiprojecten bij particulieren en bedrijven. Deze verschillende dingen die ik hier binnen het bedrijf mag en kan doen, maken het werken hier heel leuk. Ik leer veel en ben niet aan iets vasts gebonden.”

 

Direct resultaat, dat ziet Bart graag. “Het leukste aan het hoveniersvak vind ik renoveren. Van een verwilderde tuin weer iets moois maken. Zo werkten wij onlangs aan een project, waar het een grote puinhoop was. Hier hebben we gesnoeid en opgeruimd. Aan het eind van de dag zag het er weer netjes en fris uit. Binnen één dag zie je het verschil, je ziet waar je het voor hebt gedaan.”