Alle nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht 

Hier vindt u het laatste nieuws van Jonkers hoveniers, voorbeeldprojecten, tuintips en in de rubriek 'Aangenaam' leest u meer over de mensen bij Jonkers hoveniers. Met behulp van de filters, krijgt u een overzicht van de voor u interessante berichten.

Bericht 100 t/m 108 van in totaal 347 berichten.

Plant van de maand september: Sterappel

05 september 2017

Het grote voordeel van sterappels is dat je ze buiten de koelkast op een droge, koele plaats tot januari kunt bewaren. Daarom is dit onze Plant van de maand september!

Aangenaam: Hanneke Hendrikx

05 september 2017

Hanneke werkt sinds 1 juni 2017 bij Jonkers hoveniers als boekhouder. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het boeken van inkoopfacturen, loonverwerking, het opstellen van de boekhouding en in de toekomst wordt zij KMV-manager.

Fruitbomen snoeien is vakmanschap

05 september 2017

Ranox natuuraannemer snoeit sinds 2014 alle hoogstamfruitbomen van Natuurmonumenten in Zuid-Limburg. Wij vroegen aan Dennis Van Hooren wat er zo bijzonder is aan dit werk.

Cultuurhistorisch landschap met meidoornhagen

05 september 2017

Ranox natuuraannemer snoeit sinds 2014 alle hoogstamfruitbomen van Natuurmonumenten in Zuid-Limburg. Wij vroegen aan Dennis Van Hooren wat er zo bijzonder is aan dit werk.

Tuintip: hagen snoeien in september

05 september 2017

September is de maand om nog een keer uw haag te snoeien voordat de nachtvorst weer zijn intrede doet.

Opening ‘Rotonde van morgen’ in Steijl

29 augustus 2017

De rotonde aan de kruising Roermondseweg-Terracottalaan in Steyl werd maandag 4 september officieel geopend. Deze rotonde in Steyl is op zeer duurzame wijze en volgens de Cradle to Cradle principes gebouwd. Jonkers hoveniers zal in november de rotonde volledig aanplanten.

Bezoek de landelijke Appelplukdag

22 augustus 2017

Zelf je eigen appels plukken en proeven midden in de boomgaard? Dit kan tijdens de Landelijke Appelplukdag op zaterdag 16 september 2017.

Retentiedak gemeentehuis Landgraaf een lust voor het oog

05 juli 2017

Jonkers daktuinen heeft op het nieuwe gemeentehuis van Landgraaf in oktober 2016 een ‘groen-blauw-dak’ aangelegd in opdracht van Bouwbedrijf Van Stiphout uit St. Oedenrode. Wij waren benieuwd hoe het dak er na 10 maanden uitziet. Kijk met ons mee!

Aangenaam: Rob Steltenpöhl

28 juni 2017

Rob Steltenpöhl werkt bij Optigroen Dak- en Gevelbegroeiing als Product- en Systeemmanager. Rob adviseert zijn klanten over innovatieve daktuinsystemen die o.a. een oplossing bieden voor actuele klimaatthema's.