Alle nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht 

Hier vindt u het laatste nieuws van Jonkers hoveniers, voorbeeldprojecten, tuintips en in de rubriek 'Aangenaam' leest u meer over de mensen bij Jonkers hoveniers. Met behulp van de filters, krijgt u een overzicht van de voor u interessante berichten.

Bericht 100 t/m 108 van in totaal 396 berichten.

Groen buitenverblijf midden in de stad

01 juni 2018

Mevrouw Kurstjens verhuisde in september 2017 van het buitengebied naar een appartement in de binnenstad van Venlo. Waar haar vorige woning werd omgeven door groen, keek ze in haar nieuwe woning uit op een grijs betegeld dakterras. Ze schakelde Jonkers in voor de realisatie van een sfeervol aanzicht.

Mini symposium Natuurintensief beheer

01 juni 2018

In samenwerking met het IKL (Instandhouding Kleine Landschapselementen In Limburg) heeft Natuurpro afgelopen donderdag een mini symposium georganiseerd over Natuurintensief beheer. Jonkers was hier ook bij aanwezig.

Aangenaam: Mark Janssen Voorman projectonderhoud

31 mei 2018

In deze tijd van het jaar is het alle hens aan dek voor onze hoveniers in het onderhoud. Mark Janssen is sinds augustus 2011 voorman projectonderhoud bij Jonkers. Het afgelopen jaar specialiseerde hij zich in natuurontwikkeling en GreentoColour®. Maak kennis met Mark!

In actie voor insecten!

28 mei 2018

Het gaat slecht met de vlinders, bijen, kevers, vliegen en alle insecten die zo belangrijk zijn voor de natuur. Twee derde is verdwenen. Verschillende instanties in Nederland luiden de alarmbellen en komen in actie. Zo ook Jonkers. Maar daar hebben wij jouw hulp bij nodig, dus doe mee!

Spetterend aanzicht gemeentehuis Laarbeek

10 mei 2018

Gemeente Laarbeek heeft groen en biodiversiteit hoog in het vaandel staan. Om het aanzicht van het gemeentehuis te verfraaien en om de biodiversiteit verder te stimuleren, had gemeente Laarbeek de wens om een groeneiland in de vijver te realiseren. Zij benaderden Jonkers om dit te realiseren.

Top 5 perkplanten

02 mei 2018

Vanaf medio mei tot half oktober kun je buiten in je tuin heerlijk genieten van perkplanten. Met deze eenjarige planten verander je jouw tuin in één dag tot een kleurrijke bloemenpracht.

Renovatie voor- en achtertuin in Venlo

01 mei 2018

De familie Wilmer uit Venlo heeft in 2017 een huis gekocht aan de Hogeschoorweg. Direct werd de voortuin aangepakt en afgelopen winter werd ook de achtertuin gerenoveerd. Wij vroegen deze familie naar hun tuinwensen en hun ervaringen met Jonkers.

Aangenaam: Mark van Mierlo projectondersteuner

01 mei 2018

Om alle hoveniers op het juiste moment op de juiste plek te krijgen, is een goede organisatie nodig. Deze organisatie ligt in handen van projectondersteuner Mark van Mierlo. Hij vormt de schakel tussen binnen- en buitendienst, klanten en leveranciers.

Verhoog de BREEAM-score met een duurzame inrichting van de buitenruimte

25 april 2018

BREEAM is een beoordelingsmethode voor het meten van de duurzaamheidsprestatie van gebouwen. Bestaande gebouwen worden aan de hand van BREEAM-richtlijnen gerenoveerd. Bij nieuwbouw worden op voorhand de BREEAM richtlijnen toegepast. Jonkers adviseert hier graag over.