Alle nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht 

Hier vindt u het laatste nieuws van Jonkers hoveniers, voorbeeldprojecten, tuintips en in de rubriek 'Aangenaam' leest u meer over de mensen bij Jonkers hoveniers. Met behulp van de filters, krijgt u een overzicht van de voor u interessante berichten.

Bericht 100 t/m 108 van in totaal 352 berichten.

Historische gedenkplek op Park Waterloo in Steijl sfeervol gerenoveerd

28 september 2017

Park Waterloo in Steijl wordt onderhouden door Jonkers hoveniers sinds 2005. In het voorjaar van 2017 werd o.a. een historische gedenkplek in het park door Jonkers hoveniers gerenoveerd.

Gemeente Weert kiest voor een kleurrijke leefomgeving

27 september 2017

Dit jaar mocht Jonkers hoveniers een tweede GreentoColour®-project aanleggen in de gemeente Weert. Het resultaat is een prettige, kleurrijke leefomgeving voor bewoners en voorbijgangers, maar zeker ook voor bijen en vlinders.

Aangenaam: John Schaakxs

27 september 2017

Ook nu John in dienst is bij Jonkers hoveniers voert hij werkzaamheden voor grootgrondbezitters uit. Hij onderhoudt o.a. fruitbomen en hooilanden, scheert heggen, zaagt beplanting op hellingen en dunt taluds uit.

Tips voor een diervriendelijke tuin

26 september 2017

Het is vandaag dierendag! En dan besteden we altijd wat extra aandacht aan de dieren om ons heen. Niet alleen aan huisdieren, ook de dieren in uw tuin mogen wel een beetje aandacht krijgen. Daarom geven wij u enkele tips voor een diervriendelijke tuin!

Beek en Donk wint goud op Europese Entente Florale

25 september 2017

De gemeente Laarbeek, waar Jonkers hoveniers Heem bloemenweiden en kleurrijke Griffioen-beplanting heeft aangelegd, won met haar kern Beek en Donk goud bij de Europese groencompetitie Entente Florale.

Begroeid dak voor nieuw kindcentrum in Cuijk

06 september 2017

Het afgelopen jaar werd er in Cuijk gebouwd aan het nieuwe Integraal Kindcentrum Dassenburcht. Jonkers daktuinen zorgde voor de aanleg van het groendak op dit nieuwe gebouw.

Plant van de maand september: Sterappel

05 september 2017

Het grote voordeel van sterappels is dat je ze buiten de koelkast op een droge, koele plaats tot januari kunt bewaren. Daarom is dit onze Plant van de maand september!

Aangenaam: Hanneke Hendrikx

05 september 2017

Hanneke werkt sinds 1 juni 2017 bij Jonkers hoveniers als boekhouder. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het boeken van inkoopfacturen, loonverwerking, het opstellen van de boekhouding en in de toekomst wordt zij KMV-manager.

Fruitbomen snoeien is vakmanschap

05 september 2017

Ranox natuuraannemer snoeit sinds 2014 alle hoogstamfruitbomen van Natuurmonumenten in Zuid-Limburg. Wij vroegen aan Dennis Van Hooren wat er zo bijzonder is aan dit werk.