Tuinontwerp

Tuinontwerp 

U laten genieten van groen op een manier die bij u past, dat is het doel van ons bestaan. In de ontwerpfase van een tuin of bedrijfstuin verschaffen we onze opdrachtgevers nieuwe inzichten. We prikkelen u om vaste denkpatronen los te laten. We laten verschillende mogelijkheden zien wat betreft indeling, vormgeving en materialen.

 

Met onze ontwerpen zetten we u aan het denken: Is dit wel wat ik wil? Wil ik hier 10, 15 of langer dan 20 jaar in vertoeven? Moet ik mijn plannen bijstellen? Is het ontwerp de investering waard? Met Jonkers hoveniers als sparringpartner formuleert u antwoorden op al deze vragen. Dit resulteert in een goed en degelijk ontwerp waar u nog vele jaren van zult genieten.

 

De ontwerpkosten verdient u terug

Een degelijk ontwerp zorgt ervoor dat ‘faalkosten’ worden voorkomen of sterk worden verminderd, het voorkomt discussie en dubbel werk. Elk ontwerp wordt op wens en maat van de klant gemaakt zowel qua ruimtelijke invulling, materiaalgebruik als financiën. Past het eerste voorstel niet meteen in uw straatje, dan zeker na een noodzakelijke aanpassing. Er is nog nooit een opdrachtgever geweest die het eindontwerp niet heeft goedgekeurd. En dat willen we graag zo houden.

 

Tuinontwerp werkwijze

  • We inventariseren uw wensen en eisen tijdens een vrijblijvend gesprek. Ook bespreken we de kosten van het ontwerp. Deze zijn afhankelijk van de vraag, grootte van de tuin, e.d.
  • We meten de tuin en ondergrond en we werken dit digitaal uit.
  • U krijgt van ons het eerste ontwerpvoorstel en we bespreken dit.
  • Vervolgens maken we een definitief ontwerp.
  • We maken een offerte voor de aanleg van uw (bedrijfs)tuin.
  • Naast het ontwerp ontvangt u van ons een collage van de verschillende ontwerponderdelen en een beplantingsplan. Met dit plan zorgen wij dat planten bij de sfeer van uw tuin passen, op de juiste plek staan i.v.m. zon en schaduw, e.d

Meer informatie over ontwerpen?

Bekijk ook onderstaande pagina's 

Ontwerp en aanleg daktuinen

Producten en materialen

Aanleg